Želite prejemati novice in obvestila Dom M5 ? Vpišite Vaš e-mail naslov in kliknite na gumb Pošlji.

Dom M5 d.o.o.

Lendavska ulica 39/b
9000 Murska Sobota

E-pošta:
varga.peter@siol.net

Hiša - Prekmurje - Murska Sobota
Regija:
Prekmurje
Kraj:
Murska Sobota
Velikost zemljišča:
692.00 m2
Velikost:
321.90 m2
Leto:
1997
Cena:
185.000,00 €

Prodamo

Energetski razred:
razred E
Kontakt:

MURSKA SOBOTA prodamo sodobno zasnovano hišo v velikosti 321,9 m2 neto površine in z zemljiščem v velikosti  692  m2, ki je v celoti zazidljivo. Etažnost hiše je K+P+M. V sklopu hiše je tudi garaža ter dodatni prostor, primeren za shranjevanje ali delavnico. Na parceli se nahaja tudi manjši lesen objekt s strešno kritino, primeren za shranjevanje drv ter vrtni paviljon.

OPIS NEPREMIČNINE: Hiša je v celoti podkletena. Klet obsega: predprostor, prostor z novo kotlovnico na pelete, savno, telovadnico, ter dva večja prostora, primerna za delavnico. Pritličje obsega: predprostor, stopnišče, kuhinjo s prehodom v jedilnico ter dnevno sobo, shrambo, sanitarni prostor s tuš kabino in wc-jem, spalnico ter prostor, namenjen garderobi. Mansarda obsega: Velik predprostor, 3 sobe, prostor urejen kot garderoba, velik sanitarni prostor z kadjo ter balkon. Ena izmed sob se lahko preuredi v kuhinjo, saj so narejeni vsi potrebni priključki. Garaža pa obsega prostor za dva avtomobila ter stopnišče, ki povezujejo garažo in klet.  Hiša je redno vzdrževana in delno obnovljena. Obnovljena je bila streha, kuhinja ter dnevna soba. Hiša se prodaja delno opremljena. V ceno ni vključena oprema v dnevni sobi.

PRIKLJUČKI so vsi: t.j. elektrika, mestni vodovod, telefon, CK na pelete.

Hiša se nahaja na lepi in mirni lokaciji v naselju strnjene gradnje individualnih hiš. V bližini se nahajata dve osnovni šoli, vrtec, trgovina ter mestno središče. Hiša je vsekakor vredna ogleda.

Za dodatne informacije ter ogled nas prosimo pokličite na številko 031 632 637.   

Št. ogledov oglasa: 1309

Dom M5 2018