Želite prejemati novice in obvestila Dom M5 ? Vpišite Vaš e-mail naslov in kliknite na gumb Pošlji.
Stanovanje - Prekmurje - Murska Sobota
Regija:
Prekmurje
Kraj:
Murska Sobota
Velikost:
135.00 m2
Leto:
2019
Cena:
164.250,00 €

Prodamo

Energetski razred:
v izdelavi
Kontakt:

V Murski Soboti prodamo blok novogradnja.

Od pritličja do 6. nadstropja je po šest stanovanj v vsaki etaži, v zadnjem – 7. nadstropju pa sta le dva večja stanovanja. Vse stanovanjske enote so od skupnega stopnišča in dvigala ločene z notranjim hodnikom. Stanovanja v pritličju in zadnjem nadstropju imajo terase, ostala stanovanja pa balkon.

Ogrevanje posameznega stanovanja je talno preko skupne kotlovnice s toplotno črpalko sistema voda/voda, preko katere se v poletnem času lahko tudi ohlaja posamezna stanovanjska enota z enim ali več stenskih konvektorjev. Priprava tople sanitarne vode se prav tako vrši preko skupne kotlovnice s toplotno črpalko.

OPIS NEPREMIČNINE: V tem objektu prodamo 3-sobno stanovanje, ki obsega naslednje prostore: hodnik, osrednji prostor (kuhinja z jedilnico in dnevno sobo) z izhodom na teraso, sobo z izhodom na drugo teraso, spalnico, kopalnico s kopalno kadjo ter ločeno stranišče. V vseh prostorih je položen parket, razen v sanitarijah, kjer je okusno izbrana keramika. Stanovanju pripada kletna shramba, ki ima luč in vtičnico vezano na el. priključek stanovanjske enote. Po podatkih GURS-a znaša površina dela stavbe 135,37 m2, od tega je uporabne površine  82,7 m2, terasa 48,30 m2 in kleti 4,00 m2.

K stanovanju je potrebno dokupiti notranje parkirno mesto po ceni 10.402,50 EUR, kar skupaj s ceno stanovanja znaša 174.652,50 EUR.

Možno je dokupiti tudi zunanje pokrito parkirno mesto po ceni 5.146,50 EUR.

Vse navedene cene vključujejo 9,5 % DDV.

Stanovanjski blok se nahaja na lepi, mirni lokaciji in stanovanja so že vseljiva.

POMEMBNA INFORMACIJA kupcem ni potrebno plačati provizije za posredovanje, zato lahko brez skrbi pokličete na gsm 031 632 637 in kar na dan z vprašanji da se bomo lahko dogovorili tudi za ogled zanimivih stanovanj.

Št. ogledov oglasa: 14

Dom M5 2021