Želite prejemati novice in obvestila Dom M5 ? Vpišite Vaš e-mail naslov in kliknite na gumb Pošlji.

Dom M5 d.o.o.

Lendavska ulica 39/b
9000 Murska Sobota

E-pošta:
varga.peter@siol.net

Hiša - Prekmurje - Murska Sobota
Regija:
Prekmurje
Kraj:
Murska Sobota
Velikost zemljišča:
825.00 m2
Velikost:
136.00 m2
Leto:
1951
Cena:
89.900,00 €

Prodamo

Energetski razred:
D
Kontakt:

MURSKA SOBOTA  prodamo stanovanjsko hišo v velikosti 136,30 m2 neto površine  in gospodarsko poslopje v velikosti 78,10 m2, zgrajena leta 1951 in celotno obnovljena leta 1993, z zazidljivim zemljiščem  v velikosti 825 m2.

OPIS NEPREMIČNINE: Hiša ime kletni prostor primeren za shrambo in kurilnico na olje. V pritličju je kuhinja z jedilnico, shramba, dnevna soba, spalnica in kopalnica z bano in WCjem. V prvem nadstropju pa so tri sobe in prostor primeren za kopalnico. Hiša ima urejeno tudi damit fasado.

Priključki so vsi to je  elektrika, mestni vodovod, kanalizacija, kabelska TV in CK na olje z možnostjo preureditve na trda goriva.

Nepremičnina se prodaja po sistemu videno-kupljeno.

Hiša se nahaja na obrobju Murske Sobote, na lepi in mirni lokaciji. Hiša se nahaja na ravnini, dostop je urejn po asfaltni cesti. V neposredni bližini se nahaja nakupovalni center, avtobusna postaja, restavracija. Najbližja šola ter vrtec sta od hiše oddaljena le cca. 2 km.  Prav tako se v neposredni bližini nahaja tudi splošna bolnišnica in avtosectni priključek. V bližnjih Moravskih Toplicah, oddaljenih cca. 10 km, se nahaja termalno kopališče s hotelsko in turistično ponudbo. V bližnji okolici so urejene kolesarske steze. Oddih v naravi predstavljata tudi bližnji jezeri Kamenšnica ter Bukovniško jezero. Mesto Murska Sobota skozi vse leto ponuja številne kulturne, športne prireditve. Ima bogato gostinsko ponudbo, številne gostinske lokale, hotele, ter številne kulturne znamenitosti. Od najbližje avstrijske meje je Murska Sobota oddaljena cca. 17 km.                                            

Za ogled in več informacij pa prosim pokličite na številko 031 632 637  

Št. ogledov oglasa: 704

Dom M5 2020