Želite prejemati novice in obvestila Dom M5 ? Vpišite Vaš e-mail naslov in kliknite na gumb Pošlji.

Dom M5 d.o.o.

Lendavska ulica 39/b
9000 Murska Sobota

E-pošta:
varga.peter@siol.net

Poslovni prostori - Prekmurje - Kobilje
Regija:
Prekmurje
Kraj:
Kobilje
Velikost zemljišča:
3121.00 m2
Velikost:
405.00 m2
Leto:
1992
Cena:
115.000,00 €

Prodamo

Energetski razred:
v izdelavi
Kontakt:

KOBILJE prodamo poslovno stanovanjski objekt to je opremljen gostinski lokal v velikosti 208,3 m2 neto površine in stanovanjski del v velikosti 197,4 m2 neto površine zgrajen leta 1992, z zemljiščem v velikosti 3.121 m2 od katerega je 718 m2 zazidljivega zemljišča in 2.403 m2 kmetijskega zemljišča v sklopu objekta. Etažnost objekta je K+P+M. V pritličju stavbe je gostilna, v nadstropju pa je urejeno stanovanje. Na delu zemljišča je urejeno parkirišče za goste.

OPIS NEPREMIČNINE: Objekt je v celoti podkleten. Klet obsega: kurilnico, klimatizirano sobo za pijačo, pripravljalni prostor, shrambo in večjo sobo. Pritličje obsega gostilno, ki ima: kuhinjo, šank sobo, dve sobi za sprejem do cca. 80 gostov, sanitarne prostore, ki so ločeni za moške in ženske ter posebej za delavce. Ob objektu je urejena ograjena terasa, ki sprejme cca. 40 gostov. Objekt se prodaja s celotno gostinsko opremo, ki je odlično ohranjena. Gostilna je primerna za takojšnje obratovanje. Celotni gostinski del objekta je klimatiziran in ima vzpostavljene vse telekomunikacijske povezave. Mansarda obsega stanovanjski del, ki ima: štiri sobe, kuhinjo z jedilnico, dve kopalnici, od katerih je ena opremljena s kopalno kadjo, ena pa je opremljna s tuš kabino. Stanovanje je v celoti obnovljeno in se prodaja neopremljeno.

Objekt je obnovljen in je redno vzdrževan. Dostop do hiše je urejen po lokalni cesti. Čez cesto je urejeno večje prakirišče za goste. Obstaja možnost odkupa sosednje starejše hiše po zelo ugodni ceni.

PRIKLJUČKI so vsi: elektrika, vodovod, kanalizacija, CK na olje in drva, satelitska TV, internet, strelovod ipd.

Stavba se nahaja na dobri lokaciji ob glavni cesti. V bližini se nahaja občina, pošta, osnovna šola in vrtec, trgovina, cerkev.  Je le cca. 9 km oddaljena od Bukovniškega jezera in cca. 17 km od Term 3000 v Moravskih Toplicah. Stavba je vsekakor vredna ogleda in ponuja odlično poslovno priložnost po zelo ugodni ceni!

Za dodatne informacije ter ogled nas prosimo pokličite na številko 031 632 637.   

Št. ogledov oglasa: 51

Dom M5 2017